Saturday, 28 February 2015

What is in my bag?

 
Ezt a táskát a napokban kaptam a barátomtól, és azóta nem mozdulok ki nélküle. Minden részét IMÁDOM! A méretét, azt hogy sok zsebe van és mindennek van külön helye - bár leginkább csak visszadobálom a dolgaimat a táskába, így igazából nagy káosz van benne...

És íme, ez mind a táskámban van. És igen, egy palack víz is, ami mindig jön velem, pont mint a kulcsom, telefonom és a zsepi-Carmex-rúzs kombóm.

Először is a mobilom, aminek odavagyok a tokjáért! Elegáns, visszafogott, fekete, bőr. A fehér telefonommal minimalista hatást kelt. (Mostanában minimalizmusból áll a világ a házam táján :) )

A kulcsaim. Van egy lakáskulcsom és egy biciklilakat kulcsom, amin egy Mignon-os kulcstartó van. Köszönet érte a húgomnak, aki ilyenek gyárt, ha van egy kis szabadideje.
És igen, a biciklikulcs nagyon fontos dolog, mindig nálam van. Ugyanis Koppenhágában élek, a biciklik egyik fővárosában.

Mindennapi túléléshez: zsepi, Carmex és a kedvenc ajakbalzsamom/rúzsom az Essence-től.

A pénztárcám, amit egy 'GenBrugsButik'-ban vettem. Ez olyasmi, mint a turkálók, csak ide mindenki ingyen adja le a dolgait, az eladók (általában idősebb hölgyek) önkéntesek, nem kapnak fizetést, a pénz pedig a rászorulóknak megy. 

A vázaltfüzetem. Mindig nálam van, mert sosem lehet tudni, hogy mikor kap el az ihlet.

Sminktáskám.
Ez igazából csak azért volt nálam, mert barátnőmmel csajos délutánt tartottunk (arcradírozás, arcmaszk stb.) és nem volt rajtam smink, amikor átmentem hozzá. Nagyon pucérnak éreztem magam... Szóval bedobáltam pár alapdolgot a sminktáskámba és már mentem is.
*Egyedül akkor viszek magammal bárminemű sminkterméket, ha bulizni megyek, és akkor is max. egy korrektort és a szemceruzám, illetve filcem, mert most azt használok és oda meg vissza vagyok tőle! ugyan a cicavonalam még mindig nem az igazi, de azért egyre jobban alakul az is :)

No comments:

Post a Comment